Fredag 23/10

Hehe idag vakna man kl 8 när man är ledig xD. skulle upp vid 9 så det va inte så farlig låg i sängen tills blom ringe och skulle väckte mig.. satte mig vid datan prata med Oscar :) kl började gå lite fort så fick hoppa in i duschen städa mitt rum och sen äta lite :P men sen va jag ändå klar en timma innan jag skulle åka hehe. så kunde sitta och ta det ganska lugnt :) . sen tog jag 20 i 12 bussen i till stan, va väldigt nervös av någon annledning ^^, det är inte vanligt hehe. sen satt vi och vänta en timma på rese för att hanna bad oss vänta, så vi satt och prata och hade det mysigt :p. sen kom hanna tog en cigg sen va det bara att gå till sandra. va ändå tvungen att lämna in min mobil. Sandra fick träffa oscar och tvärtom.. övertrevlig människa hehe. sen blev det upp till rese igen sitta med hanna tills hennes buss gick och sen gick vi till sandra igen och åt lunch på eest. Min syster är bra på att övertala folk alltså xD. fick han att äta susi inte så gott skulle jag gissa på hahah. sen blev det 10 över 3 bussen hem till mig :)

Där blev det en massa mys och prat. Han drack upp mitt te :O. vem fan har vågat sig på det inann typ xD... lite kul faktiskt :p. men ah det kändes verkligen helt rätt och ångrar ingenting. joo en sak och det vet han nog va det är... NEJ inte sex till er perversa (kenta) haha... men sen åkte han till stan med kvart i 7 bussen :( blev att följa han till bussen och sen hem till hanna och robert. somna typ i soffan haha. men gick hem vid halv 12 eller nåt kolla på tven satt vid datan en stund och sen blev det kolla film men den cpa så jag fick sätta på musik ist, och somna på två sekunder efter att Oscar skickade sms att han va på väg hem.. då blev jag lite lugnare :) :p.

men han kommer på söndag i alla fall :) då ska vi hem till mamma och kolla på greys anatomy one tree hill och kanske gosip girl hehe. 
sen imorn ska jag nog leka med elin :P och måndag ska man till gbg med tjej gruppen 20 i 8 ska vi vara vid tågstationen :O  kommer ju fan dö hahha mene men


Lööööööv

Oscar karlsson du gör mig lyckligast i världen :)

Torsdag 22/10 <3 :D

Torsdag igen :D.
Så jävla gött :P. imorn är man ledig också och en hel vecka framåt :) det beöver man verkligen nu också hehe.

Dagen har vart helt ok. fick ju vara i skolan 2,5 timma tidigare bara för att jag skulle till kuraton och på ett möte hehe. men det va ju skit bra att jag kom tidigt annars hade jag inte träffat sötisen och fått det jag fick :P. det gjorde verkligen min dag. va ovant att gå runt att le av en sån sak :). men ah va så mysigt och så jälva lycklig. Han kom verkligen in i rätt tid i mitt liv. tror inte att jag hade klarat så myclet mer faktiskt men nu gick jag från noll till 100 på en dag typ hehe. det kan ju inte bli så mycket bättre :P. eller det kan det ju såsklart men va fan trivs i alla fall med nuet och hoppas på att gilla framtiden också :)


Imorn blir det att plocka upp alla saker från mitt golv i alla fall sen städa ordentligt får jag väl vänta med då hehe. men ah kan ju inte se ut så som det gör nu när han kommer hem till mig imorn haha. så som det ser ut nu kan jag inte ha det ändå så lika bra att göra det slippa skämas imorn hehe.

Men det blir la säkert snart sängen hehe. om jag bara kan bli trött igen xD inte så smart att somna vid 5 och vakna kl 8 ^^ hehe börjar ju bli skit pigg igen och min sötis har redan somnar :(. men men..

Fan va jag längtar tills imorn :D ska bli så mysigt att få vara med dig själv :).

nu kommer jag inte på nåt mer att skriva haha

så god natt alla underbara <3
Och jag är så glad att du hitta mig och tog mig till ljuset igen oscar :)

Söndag 18/10

Grattis jonny :) hela 20 idag :P.

Dagen har vart helt okej.. somna vid haöv 5 igår :O helt sjukt kunde inte somna så tog bort en massa sms som inte va intressanta, sen satte jag på en film när den tog slut blev jag sur för att jag fortfarande va vaken så stängde av drog täcket över huvudet och sten somna :P, vakna kl 7 första gången av grannes ungar som hoppar i golvet över mitt rum. får damp och sätter å musik och somnar om. kl 12 kommer en liten busig sak till lilla syster och säger till mig att gå upp och hoppar på mig hehe.  Gick upp åt en macka tog en kopp te och en kopp kaffe och sen en cigg :P . det va mycket gott :). sen kom tony efter en stund och vi åt middag köttgryta och potatis helt underbar :D. sen kom sandra och henke hehe blev kaffe och tjöta i soffan hehe.

Kl 6 va jag hos mamma och kolla på one tree hill... fattade typ inget om vilka som va nya helt förvirrad att inte lucas och peyton är kvar. men men sen träffa jag elin en snabbis och sen gick jag hem igen.

på vägen hem flög en massa gamla minnen upp i mitt huvud och förstår inte varför dom kommer upp hela tiden. jag orkar inte tänka på allt det gamla längre.
Fick känslan av när du kom bakom mig och höll om mig när vi gick hem förra vintern och jag fråga vad du gjorde å du svara jag vet att du gillar det så varför skulle jag inte hålla så här.
sättet det alltid pirra i magen när vi träffades efter att vi hade bråkat eller träffades oavsätt. den sköna känslan. ditt leende man alltid fick när man kom hem från skolan.
kärleks fulla kyssar retsamma kyssar. saknar allt. till och med ditt spelande haha. jag hade alltid tryggheten när jag låg där även fast jag visa ilska va jag lycklig inombords.

Men detta är det för flutna och ska vara det också. jag må älska de flesta sakerna med oss t.ex. oavsätt om det hade tagit slut och vi har bråkat och hittat en ny så kanske vi träffades i 2 min så va allt annat borta. det va bara vi, allt annat va borta. det va som att det verkligen skulle vara du och ja. vi är nu vänner i alla fall i mina ögon från förra helgen. det va första gången ingen av oss gjorde nåt för att vara med den andra. det ända vi gjorde va att prata och det fick mig att må så jävla bra, och tror att du mådde lite bättre efter det också. igeom att bara kolla dig i ögonen kan man se fditt humör hur du mår, oavsätt med ditt leende på läpparna, det är inte alltid äkta precis som på många andra.

Men sen när jag kom hem nu ikväll så prata jag med en lite sak hehe. som fick mig att le igen och det va skönt :)


Imorn blir det skolan och läkarn hoppas jag på. sen en massa plugg med blööööö.
Sen så hoppas jag att jag får pratat med Sebastian också så att jag får reda på några saker. hoppas hna följer med till läkarn

....


Lördag 17/10

Veckan har vart riktigt tuff... känner att jag inte klarar så mycket mer. ger snart upp. allt blir fel men förstår inte varför. varför händer det mig. varför sviker min kropp mig på detta sättet. har ingen kontroll längre.... den försvann bara på 2 sekunder. men förstår inte hur det kunde gå till, orkar inte gå igenom detta igen. hatar tiden mellan augusti och december. det är en hemsk tid. allt går bara fel och jag mår bara skit.... fortfarande efter 5 år är det lika dant. samma visa varje år, dom runt om kring mig förstår jag inte hur dom kan stå ut med att vara med mig med mitt jävla humör. det går verkligen upp och ner hela tiden.. antingen är jag skit glad as arg eller skit ledsen och det är jobbigt........... Sen så saknar jag verkligen känslan att ha någon vid mig så jävla mycket, allt skulle vara så mycket bättre och jag skulle orka allt mycket mer. saknar att han någon man kan åka hem till när man är ledsen bara ligga där och känna sig trygg och veta att ingen kan skada en. man va alltid välkommen till dig och saknar det så grymt mycket, behövde inte ha dig liggandes i sängen utan bara att se dig så blev allt mycket bättre. att känna sig älskad är det bästa som kan hända och att älska någon...... Miss it like hell. =/

Onsdag 6/10

Skolan går skit bra.. aldrig gått bättre typ. nu är det bara att komma igång med pluggandet på allvar, sen så är hela skolan lugn. Sen så har jag verkligen vågat ta det sista steget.. jag är över han. det är så skönt. imorn är det 3 månadersen det tog slut på riktigt och jag är riktigt gad att jag inte kämpa för han igen, för han är inte den rätta för mig. Men nu har jag då träffat en ny kille vi kallar han Fredrik. Va med han för första gångegen privat i lördags. det va jätte mysigt och jag kände ingen ånger efter och det gjorde mig ännu gladare att jag verkligen har klarat det jag trodde va omöjligt :). men nu får jag man bara kolla vad som händer.. om han känner det samma eller om han bara vill vara vänner eller nåt. Men jag är i alla fall. för att ha han som vän kommer göra mig minst lika glad. eller ah lite mer glad om det blir nåt mer så klart hehe. Men jag kan faktiskt ropa ut detta utan att tro att jag tvekar och att det är att jag har kommit över linus gustafsson och jag är stolt över mig själv. Nu slipper jag såra folk igenom att jag bara tror att jag känner nåt och jag älskar detta :D. Hoppas bara det blir nåt mellan dig å mig nu för jag gillar dig verkligen. och jag är redo för detta. Tack för den underbara helgen. den kommer jag aldrig glömma :)

RSS 2.0