Helgen <3 Och idag

Min helg har vart helt underbar :)

Fredagen!

Först prov fick fan G woho :P. sen kom Henrik och hämta mig och Sus :) Vi åkte typ bara bil hela dagen ^^, men vi va hemma och klara kl 22 sen blev vi hungriga köpte pizza sen hem äta den och drack lite vin :). kom la i säng vid 3 halv 4 eller något.

Lördagen!

Vakna kl 10 av att Elin ringer mig och frågar vart jag va.. sen satt jag uppe och kolla ut genom ett fönster till kl va 11 när Sus vakna :p. sen blev det frukost och sen plocka lite över allt. även duscha blev det eftersom vi kanske skulle ut. sen vi 6 tiden så åkte till till Sus pappa och lämna ett paket och sen vidare till Ida för att tjöa och sen hem till hennes mamma för att hämta en massa saker. Och sist till hennes mammas kille för att träffa hennes mamma.. vi kom la där ifrån vid 11 tiden eller nåt. va skit trött och frösen som fan. åkte en massa konstiga vägar haha. sen när vi nästan va i borås kom vi på att vi inte hade någon slö dricka så gasen i botten till statiol kl va 5 i 12 när vi va precis 5 minuter ifrån den haha. Dom hade stängt så fick åka till statoil vart fan den nu ligger som har öppet dygnet runt :p. hem och dricka efter makaroner å köttbullar inget bra val utan Sus som inte är van vid griskött. Natten sluta kl 5 efter 1 glas vid och 3 groggar. Han bli lite lullig bara men blev så trött haha.
jajamen här va vi dragna :P
Söndagen!

Vakna halv 3 gud va gött det va att sova :p. Satt i soffa hela dagen med Sus och slöa medans Henrik fick åka till Ulrisehamn och sen handla lite mat hehe. dom körde hem mig vid 8 tiden på kvällen och va kom man hem till jo en sur mamma som inte kunde prata med en, självklart blev jag svin arg och gapade som fan och sa en del saker som man kanske inte ska säga till sin mamma men kunde inte hjälpa det. som tur va är det itne lång tid kvar tills jag flyttar till pappa :) Ska bli gött att slippa alla dessa bråken som aldrig slutar utan bara blir värre och värre..


Måndag!!

Orkade inte åka till skolan först men ville det för typ första gången på länge ^^, Hade tävlings matlagning fan va kul det va :P. visste inte riktigt vad jag skulle göra bara så va lite vilsen först :p. men det blev riktigt gott.. lamrak rödvinssås och hasselbackspotais fy fan va det va underbart gott :P.. sen nu sitter jag hemma efter en lång dag i skolan. är smått sjuk.. jätte ont i halsen och svårt att andas ibland. men nu ska jag plugga svenska blöö men måste om jag ska klara mig. ska fan bli ett smart huvud :D ;)

Ja jag älskar dig. Tvivla aldrig på det. Om jag kämpar för att hålla mina ögon slutna är det för att jag är rädd för att mista dig.


:)

Fy fan vilken stört skön helg jag har haft med Sus och Henrik :P
Orkar inte skriva om det idag så tar det imorn och samman fattar hela helgen :p. Börjar typ bli sjuk också så det är inte så gött. ont i halsen och slöare i huvudet än vanligt ^^, typ som att det skulle kunna gå haha.

Men snart är det dags för sängen skola imorn och ska ha tävlingsmatlagning för första gången imorn :D. längtar gasnak mycket haha. hoppas bara att man komma upp ur sängen måste upp vid halv 7 typ sen ta bussen 10 över 7 fy fan.



Men nu blir det att avsluta på datan och lägga sig i sängen och drömma sig bort :)


I really like you! <3

Torsdag :P

Vilken lam dag alltså hehe, vakna kl 10 fast skulle upp vid 11. blev att hoppa in i duschen sen när jag orkade gå upp ur sängen, sen bara att fixa sitt til skolan :p. Började 20 i 1 as najs :D. hade naturkunskap sen skulle vi ha engelska men va där i 2 min fick några papper sen fick vi sluta.

Sen åkte jag hem till matilda och leta efter mitt halsband men det  va inte i linus rum hmm, vart fan kan jag ha lagt det nu då... så klantig jag är alltså. Men får väl fortsätta att leta här hemma då.

Imorn blir det skola i typ en kvart sen hjälpa Sussi att flytta :). saen på lördag blir det att dricka :P. vi får väl se vad man hittar på under den kvällen haha ;)

Nu ska jag sätta mig och plugga till mitt vitaminprov :(. men måste ju, jag ska bli ett sturd xD :P

Nu så äntligen ^^,

Ah folk har störts sig på att jag skriver sånna böcker på facebook och bilddagboken så jag satte mig och skaffa mig denna nu :P

Det kanske inte ser så bra ut eftersom jag inte förstår mig på detta alls men vi får la se vad det blir av med detta :P.  Men skriver ingen bok idag har ingenting att skriva idag hehe.

Men nu har jag skiten så nu kan jag skriva min underbara böcker här ist :) 

RSS 2.0