Stjärnor

När jag går ut för min kvälls cigg så reagerar jag på två saker.
Det ena va att det nästan va behagligt ute,och den andra att himmelen va så klar å svart så stjärnorna lyste otroligt klart. Det gav mig känslan av att jag va 16 och satt ute hos mamma och rökte och bara drömde mig bort i timmar. En känsla som fick mig ledsen men ändå glad. Året när jag va 16 va nog mitt bästa år som jag kan minnas. Längtar tillbaka varje dag.

Låt mig få uppleva det året en gång till snälla. <3


:'(

När min film nästan är slut och jag lyckats hålla mig för gråt hela filmen spricker hela jag, det va för 20 minutersen, filmen tog precis slut och jag kan inte repa mig.
Filmen heter " allt för min syster " och den är grymt fin. Den handlar ju om en flicka som får cancer och hennes föräldrar odlar fram en syster som kan va hennes donator. Tills flickan får nog och ber systern göra det omöjliga.
Jag har fortfarande jobbigt med att prata om cancer. Den tog min mormor nästan mon morfar igen och gjorde min faster blind på ena ögat.
Så jag får upp i huvudet vilken tur jag har som har släkt som klarat sig i alla fall.
Men lider för dom som har förlorat någon nära till sig,

2006-12-06 R.I.P Lilian Lööf <3 efter 7 år är du inte mindre saknad <3


Sömnlös

Så ligger vi här igen. Halv 1 försökt sova i 1,5 timme igen. Extra härlig eftersom jag ska upp och jobba imorn öl 8 ringer kl vf jo för jag måste vakna innan jag kan gå upp. Störande ja!!

Jag kan inte sova pga att jag inte kan sluta tänka. Inte på något speciellt utan allt....
Hur fan gör man för att somna då? Vågar inte gå upp å röka ifall jag väcker min älskling. Så kollar upp i mitt tak och tänker "hur ska jag somna nu då?!?"


RSS 2.0